Corona treft ons allemaal

Het coronavirus (COVID-19) heeft grote gevolgen voor ons allemaal.

Ontwikkelingen die ook jou raken.

Lees snel ons laatste nieuws om op de hoogte te blijven.

Wat is belangrijk voor jou

coronavirus
coronavirus landkaart
coronavirus maatregelen

Corona treft ons allemaal

Het coronavirus COVID-19 heeft grote gevolgen voor ons allemaal. Zondag 14 maart heb je vast en zeker via het nieuws vernomen dat je jouw kinderopvang moest sluiten. Daarnaast is het op dit moment onvoorspelbaar wat de toekomst ons gaat brengen. De overheid is met man en macht bezig om de situatie beheersbaar te krijgen en communiceert dagelijks over de nieuwe ontwikkelingen. Ontwikkelingen die ook jou raken.

Op deze pagina brengen we je op hoogte van de gevolgen van het coronavirus op het gebied van jouw bedrijfsvoering. Dagelijks werken wij de informatie bij zodat we up to date blijven in onze informatievoorziening.

Belangrijk: Handel niet in paniek. Denk goed na en ga niet overhaast in je medewerkersbestand snijden. Wacht de berichtgeving van de overheid enkele dagen af. Dit helpt je met het nemen van de juiste besluiten. Wanneer het nodig is, dan kun je een beroep doen op de expertise van Bitcare. We denken graag met je mee, kunnen je advies geven of antwoord op je vragen formuleren. 

Maatregelen kabinet

Het kabinet heeft tal van (voorzorgs)maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van corona een halt toe te roepen en de negatieve gevolgen voor de economie te beperken. Wanneer je wilt weten welke maatregelen de overheid allemaal heeft getroffen dan verwijzen wij je naar deze pagina

Wat is belangrijk voor jou

Bitcare Helpfiles