Kinderopvang De Boomhut

logo-boomhut

Kinderopvang De Boomhut

"Het gebruik op de groep vinden wij super fijn. We zijn altijd op de hoogte en weten precies wat er speelt. Dit geldt ook voor de planning, waarbij wij alleen nog maar de verzoeken van de ouders hoeven goed of af te keuren. Een grote tijdsbesparing en ook nog eens ideaal voor ouders."

Buitenkids

Buitenkids-logo

Buitenkids

"Wij vinden het nog steeds erg prettig om met Bitcare te werken. Ook van de ouders blijven we positieve reacties horen."

Kinderopvang in je Sas

logo-bsoinjesas

Kinderopvang in je Sas

"Een jaar geleden zijn wij gaan samenwerken met Bitcare. Dit was een goede keuze! Voor ons was het in eerste instantie belangrijk om overzicht te hebben in de kind en leidsters aantallen. Maar dit programma biedt zoveel meer; planningen aanpassen, gegevens kinderen, allergieën, medicatie en alles binnen handbereik. Wij van Kinderopvang in je Sas zijn super enthousiast! "

BVBA Het vlindertje

Het Vlindertje

Het Vlindertje

"Bitcare is een ideaal digitaal kinderopvang systeem dat het heen en weer boekje vervangt. Je kan er alles in terug vinden alsook financiële situaties beheren. Klant is koning, wanneer men belt zijn ze altijd klantvriendelijk. Ze betrekken de klanten en hechten waarde aan feedback. Bitcare staat niet stil, maar evolueert naar de hand van de feedback van klanten."

Kinderdagverblijf Ministars

ministars-logo

Kinderdagverblijf Ministars

"Laten we voorop stellen dat wij heel blij zijn met jullie! Met name ook de service verlening laat ons stralen! Jullie beantwoorden onze vragen, kijken mee en bieden de juiste ondersteuning. Fijn hoor! Dankjewel daarvoor alle medewerkers van Bitcare."

Kinderdagverblijf OMI

omi-logo
 

Kinderdagverblijf OMI

"OMI biedt kinderopvang op maat voor kinderen tussen 0 en 4 jaar. Op ons kinderdagverblijf is het ook mogelijk om kinderopvang flexibel per uur af te nemen. Met Bitcare is een combinatie tussen flexibele- en standaardopvang geen enkel probleem. Bovendien kunnen ouders zichzelf via het Bitcare online inschrijfformulier inschrijven. Dit werkt perfect!"

Groene Kinderopvang 't Werkel

werkel-logo

Groene kinderopvang 't Werkel

"Wij hebben gekozen voor Bitcare vanwege de compleetheid van het programma. Daarnaast kunnen we de facturatie ook nog koppelen aan ons boekhoudprogramma Exact online. De chatfunctie met ouders werkt ook prettig. Ouders vinden het gebruik van Bitcare prettig. Van ouders die zijn overgestapt naar onze kinderopvang krijgen we terug dat ze door Bitcare veel meer mee krijgen van hun kind dan ze gewend waren bij de ‘oude’ opvang. Het programma is eenvoudig in gebruik. Wanneer we toch vastlopen is er de helpdesk die goed bereikbaar is en snel komt met oplossingen."

Wolkewietje

wolkewietje-logo

Kinderopvang Wolkewietje Groningen

"Ons vorig systeem werkte niet optimaal en na een tip van een collega kinderdagverblijf in Groningen zijn we ons gaan verdiepen in Bitcare. Na de demonstratie waren we zo enthousiast dat we snel van start zijn gegaan. We zijn blij met alle mogelijkheden en het gemak dat Bitcare biedt en leren er nog wekelijks bij. De begeleiding als er vragen zijn of ondersteuning nodig is vanuit Bitcare ervaren wij als snel en accuraat. Ook de '?' knop met uitlegmogelijkheden en filmpjes op YouTube helpen om het systeem snel onder knie te krijgen. Kortom: wij zijn blij met de overstap naar Bitcare!"

Kinderdagverblijf Picobello

picobello-logo

Kinderdagverblijf Picobello

"Als kinderdagverblijf wil je graag dat de meeste aandacht uitgaat naar de kinderen. De pedagogisch medewerkers hebben plezier in het werken op de iPad. Het zorgt voor veel duidelijkheid, zowel op de werkvloer, maar ook administratief en in de communicatie met de ouders. Natuurlijk bepaal je zelf de kwaliteit en uitstraling van jouw kinderdagverblijf, maar Bitcare kan daar wel een aardige steen aan bijdragen. We voeren ook de salarisadministratie via Bitcare en dat draait lekker. Kortom: alles op 1 plek en als het moet, ook gewoon thuis even op de laptop bijwerken!"