Kinderopvang Grumpie

Kinderopvang Grumpie

Wij werken sinds februari 2022 met veel plezier met Bitcare! Ik word altijd snel en goed geholpen door Bitcare bij vragen. Nu al erg prettig om alles digitaal te hebben.

Kinderdagverblijf 't Treintje

Kinderdagverblijf 't Treintje

Onze locatie vind het reuze fijn om met Bitcare te werken! Het is super gebruiksvriendelijk voor zowel ouders als medewerkers. Het toevoegen van foto's is onze favoriete functie, zo houdt je een echt persoonlijk dagboekje bij van elk kind waarbij er altijd glimlachen en leuke reacties van ouders terugkomen op onze verslagjes! Dit allemaal op een hele makkelijke manier waardoor het werken met Bitcare amper extra tijd kost maar het wel héél véél toevoegt voor ouders, kind en medewerker! :)

Kinderdagverblijf Hanna Holman

Kinderdagverblijf Hanna Homan

Wij, van Kinderdagverblijf Hanna Holman, zijn ontzettend blij met Bitcare! Het heeft ons werk veel makkelijker en overzichtelijker gemaakt. Daarnaast zijn de medewerkers bij Bitcare ontzettend klantvriendelijk en zijn zij altijd bereid je te helpen als je vragen hebt. Wij willen niet meer zonder Bitcare!

Kinderdagverblijf OM DE HOEK

Kinderdagverblijf OM DE HOEK

Ik schrijf niet snel een review maar voor Bitcare maak ik een uitzondering! Als startende ondernemer is eigenlijk alles spannend. Zeker als je administratief best chaotisch kan zijn. Personeelsplanning, ontzorgen voor ouders, kind administratie, salaris, belastingdienst. Bitcare en Humanwave maken het de ondernemer een stuk makkelijker. Kortom ik (en onze ouders) kunnen niet meer zonder. Ik heb hiervoor ook met andere systemen gewerkt betreft Kinderopvang software. Met Bitcare tot nu toe de beste ervaringen. Ga zo door!

Kindercentrum Het Pareltje

Kindercentrum Het Pareltje

Vier jaar na de implementatie zijn wij nog steeds zeer tevreden met Bitcare. Van planning tot (financiële) administratie... Alles werkt zoals het hoort en op een intuïtieve manier. Na het invoeren van de corona maatregelen werd Bitcare onze hoofd communicatielijn richting de ouders en dat ging ook prima! Zo blij dat we af zijn van de papieren rompslomp. Wat je moet weten is: Bitcare is een compleet, gebruikersvriendelijk en betrouwbaar systeem met daarachter ook nog eens een deskundig en klantvriendelijk team. Meer dan wat je verwacht in zo een nichemarkt.

Mallemolen

Mallemolen-logo

Kindercentrum Mallemolen

"Werken met Bitcare gaat hartstikke goed. De facturering gaat erg eenvoudig. Het aanbrengen van wijzigingen gaat erg gemakkelijk. Het programma werkt ontzettend snel voor ons! Groot voordeel is ook dat alles via de cloud gaat."
Koetshuisje

Het Koetshuisje

Koetshuisje

Het Koetshuisje

"Mede dankzij Bitcare hebben wij inmiddels een zeer tevreden klantenkring opgebouwd en zijn er op twee dagen al wachtlijsten. Mond-tot-mondreclame blijft de belangrijkste marketingtool én bitcare ondersteund deze onderlinge communicatie tussen ouders. Beelden zeggen soms meer dan duizend woorden en met Bitcare kunnen medewerkers en ouders nog beter hun ambassadeursrol voor ons spelen."

Kinderopvang Kiki Nous

kikinous-logo

Kinderopvang Kiki Nous

"Ouders dragen hun belangrijkste 'bezit' aan je over. En zeker als het baby's betreft gaat dat niet zomaar. Dan komen ze bij ons voor de intake en daar begint het vertrouwen. Dan... die eerste weken; als ze ervaren dat ze via de Bitcare Ouder App ook echt in real time kunnen meemaken wanneer er gegeten wordt en hoe het gaat met de fles, de luiers, het slapen, foto’s, en de eerste brabbeltjes, dan komen ze hier al snel veel meer ontspannen binnen. Controle en vertrouwen zijn sleutelwoorden in dit vak en als je dat op deze manier kan leveren is dat voor veel ouders doorslaggevend."

Kindercentrum ‘t Belhameltje

Belhameltje

Kindercentrum ‘t Belhameltje

"Bitcare levert het gewoon! Het is voor ouders altijd lastig om te weten te komen hoe de dag van hun kleintje nou eigenlijk was. Maar dankzij Bitcare kunnen ze precies zien hoe de dag eruit zag en hierover in gesprek gaan met hun kind. Bitcare zorgt er zo voor dat de opvang ook het contact thuis intensiveert. Ik kan niet anders zeggen, het is pure vooruitgang."