Het laatste nieuws

blogfotocoronalogo

De meest actuele informatie over het coronavirus en de kinderopvang

Het nieuws van 28 april

Houders van opvanglocaties met inkomenstarief kunnen ook een beroep doen op de compensatiesubsidie. De uitwerking hiervan is gepubliceerd door Kind en Gezin. Om in aanmerking te komen voor de compensatiesubsidie dien je te voldoen aan drie voorwaarden. Lees alles hierover op deze pagina.

Het nieuws van 15 april

De Nationale Veiligheidsraad van België zat woensdagmiddag 15 april opnieuw samen over de maatregelen in de coronacrisis. De inperkingsmaatregelen worden verlengd tot 3 mei: thuisblijven en voldoende afstand houden (1,5 meter) blijft de norm. Ook de huidige maatregelen voor de kinderopvang blijven van kracht.

Het nieuws van 10 april

Wij hebben contact gehad met Kind & Gezin over het doorsturen van de aanwezigheden. Je mag de aanwezigheden doorsturen zoals je altijd al doet via ons formulier. Ze hebben ons gemeld dat je hier dus geen speciale aanpassingen op door hoeft te voeren. Wel is het belangrijk dat tot en met 13 maart de aanwezigheden (van voor de corona crisis) zijn bijgehouden, maar dat hebben jullie als het goed is automatisch via Bitcare netjes geregistreerd.

Lees verder..

Het nieuws van 9 april

Wij van Bitcare zijn enorm trots op alle professionals in de kinderopvang!

HuldeKinderopvang

Bekijk ook al ons andere coronanieuws.