Overstappen = heel eenvoudig

Stap eenvoudig over

Het digitaliseren en versimpelen van de administratie op de opvang brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Maar de overstap naar een volledig geautomatiseerd online systeem is een fase waar veel kinderopvangorganisaties tegenop hikken. Zonde, want een overstap naar Bitcare is helemaal niet zo ingewikkeld als je denkt!

Waarom zou je overstappen?

Het voeren van een administratie met behulp van papieren lijsten, losse sheets en bestandjes op de computer is niet meer van deze tijd. Het zorgt voor fouten en is enorm tijdrovend. Met Bitcare kan dit anders. Alle informatie beheer je digitaal en online op één plek. Zo vereenvoudig je de aanwezigheden, planning, facturatie, fiscale attesten en nog véél meer. Nooit meer zoeken naar een noodnummer of medische informatie van een kind. Dit heb je met één druk op de knop direct bij de hand! 

Hoe verloopt een overstap?

Een overstap van papier naar een digitaal systeem lijkt ingewikkeld en tijdrovend. Maar laat dit geen obstakel zijn. Wij hebben dagelijks te maken met kinderdagverblijven die overstappen naar Bitcare, met of zonder eerdere andere software. Wij maken een plan en verzorgen een uitgebreide training rondom het gebruik van de software. Onze support is gratis en wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kost een overstap tijd en is het altijd even wennen aan een nieuwe manier van werken. Maar, het is ook gewoon heel leuk om te werken met Bitcare! En de tijd die het nu kost, zul je zonder meer gaan terugverdienen. Denk hierbij aan een hogere tevredenheid en betrokkenheid van zowel de ouders als de medewerkers.

Wat zeggen andere over de overstap?

Kinderopvang PepijnAmy Verstappen: “Nadat we overstapt zijn op Bitcare hebben we eigenlijk alleen maar positieve reacties gehoord van de ouders. Zij zeggen ook dat de communicatie nu veel beter verloopt, realtime. En voor ons scheelt het dat wij tussendoor niet meer hoeven te schrijven. Dat bespaart tijd!”. Bekijk video. 

MoustacheVeronique Lenoir: “De overstap verliep heel vlot. Zodra we de iPad aangeschaft hadden en de Bitcare Groeps app erop hadden geïnstalleerd waren we er zo mee weg. Het is makkelijk en wijst zich eigenlijk vanzelf. De andere pakketten die ik geprobeerd heb waren zó ingewikkeld! Wanneer we toch een vraag hebben worden we ook direct geholpen. Het persoonlijke contact met de support professionals ervaar ik als erg fijn.Lees verder. 

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar Bitcare? Je kunt ons bereiken via +31(0)85 401 5151 of stuur een e-mail naar info@bitcare.com. We informeren je graag over alle mogelijkheden. In een gratis vrijblijvende demonstratie kunnen we je in maximaal één uur laten zien hoe Bitcare eruit ziet en voor jou kan betekenen.