IJzersterke support en service

Support Professionals Bitcare

Wist je dat de Support Professionals van Bitcare vijf 24/7 voor je klaarstaan? Per e-mail, telefoon en via onze uitgebreide kennisbank. Zonder bijkomende kosten. Bij ons werken echte toppers die elke vraag kunnen beantwoorden, van eenvoudig tot zeer complex. Maar dat is nog niet alles! 

Supportteam

Onze support professionals hebben er plezier in om mensen te helpen en doen hun best om elke vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Vragen van zowel klanten als toekomstige klanten, van de manager op de opvang tot een ouder, per telefoon of per e-mail, een vraag over een instelling of over de laatste wetgeving; zij draaien er hun hand niet voor om! Hun kennis en ervaring met Bitcare zorgt ervoor dat ze iedereen vol vertrouwen weer op weg kunnen helpen. En wachtmuziek? Dat hebben wij niet, want je wordt direct doorgeschakeld met één van de support professionals!

Kennisbank

Om onze klanten ook buiten werktijden te ondersteunen hebben we een zeer uitgebreide kennisbank ontwikkeld. Hierin vind je praktische handleidingen, antwoorden op veelgestelde vragen en informatie over de meest actuele wetgeving. Kom je er toch niet uit? Stuur dan direct een e-mail. Binnen 24 uur heb je een antwoord!

Extra services

Naast een ijzersterke support biedt Bitcare nog veel meer services!

  • Gratis proefversie van 14 dagen
  • Gratis import van gegevens
  • Gratis welkomstpakket
  • Gratis toegang tot Bitcare events: onze jaarlijkse klantendag is elke keer een groot succes!
  • Gratis Handleidingen voor ouders en pedagogisch medewerkers

Bereikbaarheid

Onze uitgebreide kennisbank is 24/7 te raadplegen. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Je kunt ons mailen via help@bitcare.com. Binnen 24 uur krijg je een reactie. Op werkdagen zijn we tussen 9.00 en 17.30 uur ook te bereiken via +31(0)85 401 5151.

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar Bitcare? Je kunt ons bereiken via +31(0)85 401 5151 of stuur een e-mail naar info@bitcare.com. We informeren je graag over alle mogelijkheden. In een gratis vrijblijvende demonstratie kunnen we je in maximaal één uur laten zien hoe Bitcare eruit ziet en wat we voor jou kunnen betekenen.