Kinderdagverblijf Moustache stapt over naar Bitcare

Moustache

Midden in het mooie Antwerpen bevindt zich Kinderdagverblijf Moustache. Eigenaresse Veronique Lenoir heeft een duidelijk visie op de kinderopvang. Ze biedt een inclusieve opvang waar elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen in een warme, huiselijke omgeving. Bitcare is hier een mooie aanvulling op gebleken.

Gepuzzel

“De reden dat we zijn overgestapt naar Bitcare is vooral het vergemakkelijken van de administratie. Voorheen werkte ik met Excel. Hier ben ik wel behendig mee, maar het kost gewoon ontzettend veel tijd om de administratieve puzzel rond te maken. In Bitcare kan ik alles automatiseren en werkt het programma voor jou. Dit is echt ideaal, vooral bij het inschrijven van nieuwe kinderen op de opvang. Het geeft veel overzicht, laat je de processen in één oogopslag zien en het maakt de puzzel rondom planning en beheren van de gegevens minder ingewikkeld.”

Waarom Bitcare?

Veronique viel niet alleen voor de praktische kanten van Bitcare. “Ook de lay-out vind ik belangrijk. Dit moet leuk en modern zijn. Natuurlijk mag het ook niet te ingewikkeld zijn.” Veronique vertelt: “In het verleden hebben we wel eens een maand een ander pakket geprobeerd, maar we zijn toch bij Bitcare gebleven. Het verschil is dat Bitcare ook echt werkt aan de visuele aspecten. Dit maakt het een mooi totaalpakket, inclusief een handige app waarmee we kunnen communiceren met de ouders.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Bitcare is er voor jou

Wat heeft de overstap u opgeleverd?

“Een pak minder werk, vooral administratief,” zegt Veronique meteen. “Ook hebben we heel tevreden ouders. Het ontvangen van foto’s en informatie over de dag van hun kindje vinden ze heel leuk. En als ze zien dat het kindje in de namiddag nog slaapt, dan kunnen ze eerst nog even rustig boodschappen doen voordat ze hun kind komen ophalen. Dat zijn de gemakken eraan. Ik heb Bitcare op dit gebied ook vergeleken met andere software aanbieders. Daar krijg je vaak pas aan het einde van de dag het heen-en-weer schriftje per mail en maakt de ouders gedurende de dag niet actief betrokken. Met Bitcare is dit wel het geval en dat stelt ouders gerust.”

Vlotte overstap

Veronique vertelt verder dat de overstap heel vlot verliep. “Zodra we de iPad aangeschaft hadden en de Bitcare Groeps app erop hadden geïnstalleerd waren we er zo mee weg. Het is makkelijk en wijst zich eigenlijk vanzelf. De andere pakketten die ik geprobeerd heb waren zó ingewikkeld! Wanneer we toch een vraag hebben worden we ook direct geholpen. Het persoonlijke contact met de support professionals ervaar ik als erg fijn.”

Uitblinken

“De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed, op dit vlak blinkt Bitcare echt uit! De prijs die Bitcare vraagt is heel reëel, ook als je een kleiner kinderdagverblijf hebt. Andere opvanglocaties zou ik dan ook meteen aanraden om over te stappen, dat heb ik ook gedaan! Het vergemakkelijkt alles. Toen we net met Bitcare werkten, zeiden we: Dit hadden we twee jaar eerder moeten doen!”

Benieuwd geworden naar Bitcare?

Overweeg jij ook de overstap naar een softwaresysteem? We vertellen je graag vrijblijvend en zonder kosten over alle functionaliteiten van Bitcare. Dit kan zowel telefonisch als via een webinar van maximaal een uur. Hierna kun je de software 14 dagen lang gratis proberen. Zo weet je precies waar je aan begint als je kiest voor Bitcare. Mail naar info@bitcare.com of bel 085 401 5151 (tussen 09.00 en 17.30 uur). We kijken uit naar je aanmelding!