Word klant en maak kans op een iPad

Win gratis iPad

Een overstap naar Bitcare verloopt snel en eenvoudig. Maar de komende periode hebben we het nóg leuker gemaakt: als je vóór 1 december 2020 klant wordt, dan maak je kans op een iPad, t.w.v. € 389,-.

Gebruik van de iPad

We zien het vaak terug. Verschillende mappen of papieren lijsten, waar alle belangrijke informatie van het kind terug is te vinden. Het zoeken en bijhouden van deze informatie is tijdrovend en niet meer van deze tijd. Als klant van Bitcare doe je dit niet meer op papier, maar maak je gebruik van een iPad op de groep. Via de Bitcare Groepsapp heb je direct inzicht in de noodnummers en medische informatie. Ook meld je kinderen aan en af, registreer je activiteiten en verstuur je foto’s naar de ouders. De ouders ontvangen deze informatie en andere belangrijke documenten (facturen en jaaropgaven) via de Bitcare Ouder app. Alles online op één centrale plek en super tevreden ouders en enthousiaste medewerkers.

Kies voor het gemak van Bitcare en maak nu kans op een gloednieuwe iPad 2020! Kindercentrum ’t Belhameltje (het Koetshuisje) ging je al voor en laat je graag hun eigen super leuke manier van communicatie met de ouders zien.

Hoe maak ik kans maken op die gloednieuwe iPad?

  1. Heb je interesse in Bitcare? Geef bij ons aan dat je klant wilt worden en/of boek een gratis vrijblijvende demonstratie. De demonstratie is online en duurt maximaal een uur. Maak hiervoor een afspraak door te mailen naar info@bitcare.com of bel naar 085 401 51 51. Geef meteen aan dat je kans wilt maken op de gloednieuwe iPad.
  2.  Als je besluit om klant te worden bij Bitcare en je vóór 1 december 2020 het contract ondertekent dan loot je mee voor de gratis iPad.
  3. Op 1 december maken we bekend via onze kanalen welke nieuwe klant de iPad gewonnen heeft! Uiteraard brengen we je hier ook persoonlijk van op de hoogte en sturen we je dit prachtige kado zo snel mogelijk toe!
  4. Bekijk de voorwaarden van deze witactie onderaan deze pagina.

Of laat je gegevens achter, en we nemen contact met je op!

Voorwaarden

  • Na het eerste contact moet de opvang vóór 1 december 2020 klant van Bitcare worden. Dit betekent dat er vóór deze datum een getekend contract in het bezit van Bitcare moet zijn.
  • Het betreft een Apple iPad (2020) 10.2 inch 32 GB.
  • Deze actie geldt niet voor franchiseorganisaties en gastouders.
  • De toekenning van de beloning gaat naar één persoon.
  • Bitcare behoudt zich het recht voor om op ieder moment met de actie te stoppen.
  • De iPad kan niet in contant geld verzilverd worden.