Beheer alle administratie op één plek

Alle administratie op 1 plek met Bitcare

Als je met Bitcare werkt, weet je zeker dat je alles optimaal hebt geregeld voor de kinderen in jouw kinderopvang. Maar wist je dat je ook al jouw HR-zaken kunt organiseren in Bitcare? En dat je de salarisadministratie aan ons kunt uitbesteden? Met Bitcare beheer je alle administratie, van zowel de kinderen als de medewerkers, op één plek bij elkaar. Dit werkt overzichtelijk, snel en transparant! 

Bitcare Personeel geeft grip en inzicht

Met de module Bitcare Personeel bouw je voor elke medewerker een personeelsdossier op. Leg alle contracten, opleidingen, bedrijfsmiddelen, afspraken én meer digitaal vast. Al deze gegevens kan de medewerker via de Medewerker App op elk moment inzien. Zo voldoe je direct aan de de wetgeving van Recht op inzage. Via deze app kan de medewerker ook zelf het verlof, verzuim en declaraties invoeren. Weg dus, met alles losse briefjes! En als werkgever heb je direct inzicht in de actuele verlof & verzuim data.

Ook heb je direct inzicht in de daadwerkelijk gewerkte uren van je personeel via tijdsregistratie of draai rapportages uit voor de GGD. Zo krijg je nog meer grip op de bedrijfsvoering. Tot slot herinnert Bitcare je automatische aan belangrijke zaken, zoals declaraties die nog goedgekeurd moeten worden, een contract dat afloopt of aankomende verjaardagen van de medewerkers.

100% correctie salarisadministratie

Het voeren van een foutloze salarisadministratie is belangrijk voor jou én voor je medewerkers. Wil je de salarisadministratie integreren in Bitcare? Of ben je niet helemaal tevreden over je huidige salarisverwerker? Onze salarisexperts nemen de salarisadministratie graag voor je uit handen. Ze zitten dagelijks bovenop de actuele wetgeving en kennen de CAO Kinderopvang als geen ander. Zo weet je zeker dat je correcte loonstroken krijgt en geen onnodige tijd meer kwijt bent aan exports naar de accountant. Door de salarisadministratie bij Bitcare onder te brengen heb je alles op één plek geregeld. Dit geeft je altijd direct inzicht, voorkomt onnodige fouten en optimaliseert de samenwerking met zowel de ouders als de medewerkers.

Bitcare is een totaaloplossing

Bitcare is een totaaloplossing

Meer informatie?

Ben je benieuwd Bitcare Personeel of het uitbesteden van de salarisadministratie? Je kunt ons bereiken via 085 401 5151 of stuur een e-mail naar info@bitcare.com. Dan kunnen we je informeren over alle mogelijkheden, kosten en een afspraak maken voor een gratis vrijblijvende demonstratie van onze software.