In drie simpele stappen maandelijks aanleveren

Maandelijkse aanleveren

In 2021 moet elke kinderopvang voldoen aan de maandelijkse aanlevering. Heb jij je hier al op voorbereid? Dit kan natuurlijk in Excel. Maar naast dat het handmatig bijhouden en invoeren van de gegevens ontzettend veel tijd kost, maak je op deze manier ook snel een foutje. De software van Bitcare is volledig ingericht op de maandelijkse aanlevering: in drie stappen heb je dit straks elke maand super snel, volledig geautomatiseerd én zonder fouten geregeld!

Regel de maandelijkse aanlevering met Bitcare

In Bitcare regel je de verplichte maandelijkse aanlevering in drie simpele stappen.

  • Stap 1 – Controleer de gegevens: Via het speciale rapport ‘maandelijkse aanlevering’ in Bitcare kun je precies zien welke gegevens nog ontbreken en welke onjuist zijn ingevuld. Zo heb je direct een lijst van kinderen en ouders waarvan je bijvoorbeeld het BSN-nummer of de geboortedatum nog mist.
  • Stap 2 – Financiële controle: Hier zie je een overzicht van het aantal uren en de gemiddelde uurprijs per kind, welke overeenkomen met de verstuurde facturen via Bitcare. Deze gegevens worden iedere maand automatisch opgehaald en bijgewerkt indien je achteraf nog wijzigingen hebt doorgevoerd.
  • Stap 3 – Maak het bestand voor de Belastingdienst: Na de controles weet je zeker dat de gegevens die je naar de Belastingdienst stuurt volledig zijn. Nu kun je met één druk op de knop het definitieve bestand voor de Belastingdienst maken.

Bitcare is dé totaaloplossing

Bitcare biedt nog veel meer dan een slimme oplossing voor de maandelijkse aanlevering. Met Bitcare beheer je alle administratie, van zowel de kinderen als de medewerkers, op één plek bij elkaar. Met de personeelsmodule van Bitcare (optioneel) beschik je over een HR-module, waarbij medewerkers ook een eigen App hebben met hun verlof, planningen (verzoeken), declaraties en dossieropbouw. Je kan dan ook direct de uren afhandelen van jouw medewerkers. Het is zelfs mogelijk (optioneel) om het salaris uit te besteden bij ons, zodat je echt alles in één oplossing hebt. Dit werkt overzichtelijk, snel en transparant!

Met Bitcare kies je voor…

  1. Eén systeem voor de kind- én medewerkersadministratie
  2. In één oogopslag de planning met kind-leidsterratio en beschikbare plaatsen
  3. Eenvoudig aanwezigheden registreren voor de GGD
  4. Facturatie, gegevens aanlevering en jaaropgaven met één druk op de knop
  5. Drie Apps: iPad app op de groep | Ouder app | Medewerker app
  6. Efficiëntere inzet van personeel en tijdsbesparing
  7. Altijd voldoen aan de wet- en regelgeving
Bitcare is een totaaloplossing

Bitcare is een totaaloplossing

Meer informatie?

Ben je benieuwd naar Bitcare? Je kunt ons bereiken via 085 401 5151 of stuur een e-mail naar info@bitcare.com. We informeren je graag over alle mogelijkheden. In een gratis vrijblijvende demonstratie kunnen we je in maximaal één uur laten zien hoe Bitcare eruit ziet en voor jou kan betekenen.