Bambino logo

Kindercentrum Bambino

Bambino logo

Kindercentrum Bambino

"We zijn overgestapt naar Bitcare vanwege de wens om alle communicatie via één systeem te laten verlopen. Geen losse papiertjes meer of communicatie via Whatsapp met ouders die extra dagen of ruildagen willen aanvragen. De functionaliteiten in Bitcare geven voor de administratie en voor ouders heel veel gemak."

Kinderdagverblijf Hanna Holman

Hanna Holman

Kinderdagverblijf Hanna Holman

"De overstap van papier naar Bitcare is administratief echt een vooruitgang. Ik heb bijvoorbeeld geen zorgen meer rondom het aanleveren van de bestanden aan de belastingdienst. Ook hebben ouders hebben via de app op elk moment toegang tot de gegevens van hun kind. We merken dat dit heeft geleid tot meer ouderbetrokkenheid. Ook nieuwe ouders zien het gebruik van Bitcare altijd als een voordeel. Bitcare is een erg duidelijk en gebruiksvriendelijk systeem. Het is echt van deze tijd, en dat is wel erg gaaf!"

Kinderdagverblijf Fontana

Kinderdagverblijf Fontana

Kinderdagverblijf Fontana

Kinderdagverblijf Fontana

"We hebben de overstap naar Bitcare als erg fijn ervaren en we zijn als klant nog steeds erg tevreden. Het systeem geeft ons een heel mooi overzicht van de gehele administratie. We raden Bitcare dan ook zeker aan!"

Kinderopvang De Boomhut

logo-boomhut

Kinderopvang De Boomhut

"Het gebruik op de groep vinden wij super fijn. We zijn altijd op de hoogte en weten precies wat er speelt. Dit geldt ook voor de planning, waarbij wij alleen nog maar de verzoeken van de ouders hoeven goed of af te keuren. Een grote tijdsbesparing en ook nog eens ideaal voor ouders."

Buitenkids

Buitenkids-logo

Buitenkids

"Wij vinden het nog steeds erg prettig om met Bitcare te werken. Ook van de ouders blijven we positieve reacties horen."

Kinderopvang in je Sas

logo-bsoinjesas

Kinderopvang in je Sas

"Een jaar geleden zijn wij gaan samenwerken met Bitcare. Dit was een goede keuze! Voor ons was het in eerste instantie belangrijk om overzicht te hebben in de kind en leidsters aantallen. Maar dit programma biedt zoveel meer; planningen aanpassen, gegevens kinderen, allergieën, medicatie en alles binnen handbereik. Wij van Kinderopvang in je Sas zijn super enthousiast! "

BVBA Het vlindertje

Het Vlindertje

Het Vlindertje

"Bitcare is een ideaal digitaal kinderopvang systeem dat het heen en weer boekje vervangt. Je kan er alles in terug vinden alsook financiële situaties beheren. Klant is koning, wanneer men belt zijn ze altijd klantvriendelijk. Ze betrekken de klanten en hechten waarde aan feedback. Bitcare staat niet stil, maar evolueert naar de hand van de feedback van klanten."

Kinderdagverblijf Ministars

ministars-logo

Kinderdagverblijf Ministars

"Laten we voorop stellen dat wij heel blij zijn met jullie! Met name ook de service verlening laat ons stralen! Jullie beantwoorden onze vragen, kijken mee en bieden de juiste ondersteuning. Fijn hoor! Dankjewel daarvoor alle medewerkers van Bitcare."
logo twerkel

Groene Kinderopvang 't Werkel

werkel-logo

Groene kinderopvang 't Werkel

"Wij hebben gekozen voor Bitcare vanwege de compleetheid van het programma. Daarnaast kunnen we de facturatie ook nog koppelen aan ons boekhoudprogramma Exact online. De chatfunctie met ouders werkt ook prettig. Ouders vinden het gebruik van Bitcare prettig. Van ouders die zijn overgestapt naar onze kinderopvang krijgen we terug dat ze door Bitcare veel meer mee krijgen van hun kind dan ze gewend waren bij de ‘oude’ opvang. Het programma is eenvoudig in gebruik. Wanneer we toch vastlopen is er de helpdesk die goed bereikbaar is en snel komt met oplossingen."