Winnaars Bitcare Awards 2020!

Bitcare Awards 2020

Het is zover, de winnaars van de Bitcare Awards 2020 zijn bekend! In april maakten we een rondje door het land langs vier kinderopvangorganisaties. We verrasten de winnaars met een feestelijke taart en reikten officieel de prijsbekers en oorkondes uit. Die krijgen vast een heel mooi plekje op de opvang!

Kinderdagverblijf Mukkie uit Rijnsburg: ‘Bitcare 100% gebruiker award’

Kinderdagverblijf Mukkie weet de kinderopvangsoftware van Bitcare maximaal in te zetten en vindt probleemloos hun weg door het product. Zij zijn met recht echte Bitcare-experts! Maar, nog belangrijker, ze denken altijd met ons mee, geven ons nieuwe ideeën, tips en input. Dit waarderen wij heel erg! 

Kinderopvang Het Randstadje uit Rotterdam: ‘Bitcare Ambassadeur Award’

We zijn heel trots dat Het Randstadje vanuit hun enthousiasme over Bitcare regelmatig optreden als onze ambassadeur naar de buitenwereld toe. Hiermee weten ze andere kinderdagverblijven te inspireren en aan te steken. Jullie zijn de zeer terechte winnaar van deze award!

VANDAAG kinderopvang uit Drachten: ‘Bitcare Groei Award’

VANDAAG is de snelst groeiende kinderopvangorganisatie van 2020. Deze groei is sowieso een prachtige prestatie. Maar zeker gezien het onrustige jaar, waarin we te maken hadden met de coronapandemie, is dit een ontwikkeling waar ze enorm trots op mogen zijn! 

Koen van Het Vosje uit Haarlem: ‘Bitcare Professional of the Year Award’

Met onder andere het uitbrengen van het boek ‘Feest in Het Vossenbos’, het bijbehorende ‘Vossenlied’ en de ‘Vosje Verjaardagskalender’ zorgt Koen Kuipers ervoor dat Het Vosje zich onderscheid in de wereld van de kinderopvang. Koen neemt het vak uiterst serieus, is doortastend, energiek, ondernemend en vernieuwend. 

Lees ook: