Win jij één van onze Bitcare Awards?

Bitcare Awards 2020Half december maken we bekend welke kinderopvangorganisaties de Bitcare Awards 2020 hebben gewonnen! Vanwege de coronamaatregelen kunnen we de Awards helaas niet zoals gebruikelijk tijdens de jaarlijkse klantendag uitreiken. Vandaar dat we zelf langs zullen gaan bij de winnaars! Uiteraard hanteren we hierbij de coronamaatregelen van het RIVM, zodat dit 100% veilig verloopt. 

Welke Bitcare Awards worden er uitgereikt?

In totaal worden er dit jaar vier Awards uitgereikt en elke klant van Bitcare maakt kans om te winnen! De winnaars worden gekozen door een zeer deskundige Bitcare jury. Het zou toch super leuk zijn als jij een Award wint zodat je die vol trots aan de kinderen op de opvang kunt laten zien!

Bitcare Ambassadeur: Deze Award wordt uitgereikt aan de kinderopvang die graag aan anderen over Bitcare vertelt! Een opvang die echt als ambassadeur voor ons optreedt, door ons offline én online te vermelden. Jij weet Bitcare als geen ander te promoten! Daarnaast vind je het ook leuk om mee te werken aan alle acties die we organiseren en aan de filmpjes die we maken door het jaar heen. Kortom, een echte topper!

Bitcare Groei: De kinderopvang die in 2020 het snelst gegroeid is ontvangt deze Groei Award! Is het aantal groepen op jouw opvang flink toegenomen of heb je nieuwe locaties geopend? Daar mag je, zeker in dit onzekere jaar, enorm trots op zijn! En je maakt hierdoor ook een goede kans op deze prijs!

100% Gebruiker: Ben jij de opvang die Bitcare maximaal inzet, op de hoogte is van alle functionaliteiten en dit ook tot in de puntjes beheerst? Dan maak je zeker kans op de 100% Gebruiker Award. Jouw opvang vindt probleemloos de weg door het product en denkt zelfs met ons mee over nieuwe functionaliteiten. Jij bent een echte Bitcare-expert!

NIEUW: Professional of the Year: Dit is een Award die we nog niet eerder hebben uitgereikt en waarmee we iemand met een duidelijke passie voor de kinderopvang in het zonnetje willen zetten. Iemand die vooruitloopt, bezig is met innovaties en zich daarin onderscheidt. Jij doet het vaak net een beetje anders dan anderen en hebt een duidelijke missie en visie. Herken jij je hierin? Wie weet is deze Award wel voor jou!

Kijk je mee met de uitreikingen?

Via onze social media kanalen kun je de uitreikingen volgen. Hier delen wij door het jaar heen trouwens heel handige tips, weetjes en aanbiedingen. Dus blijf ons daarom hierna ook volgen op onze socials. We kijken enorm uit naar de uitreikingen! Tot dan!

Volg Bitcare op Instagram

Zie ook: Aankondiging van de Bitcare Awards 2020.