School uit de Toekomst kiest voor Bitcare

School uit de Toekomst

Op 2 december 2020 gaat de kinderopvang behorend bij de School uit de Toekomst van Stichting de Moeder’s Geuren uit Almere Haven open. Om de kindadministratie en oudercommunicatie goed te kunnen regelen hebben ze gekozen voor Bitcare. We feliciteren jullie van harte met de opening van de opvang en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Stichting de Moeder’s Geuren

Stichting de Moeder’s Geuren ontwikkelt en ondersteunt sinds 2014 projecten op het gebied van onderwijs, landbouw en sociale ontwikkeling. Hierbij leggen zij de focus op vernieuwend onderwijs, biologische landbouw en duurzaam milieubeheer, toegepaste kennis van sociale ontwikkeling en wereldvrede.

School uit de Toekomst

In 2017 heeft de stichting besloten om ‘de School uit de Toekomst’ te realiseren die werkt volgens de Glenn Doman methode van onderwijs. Hiervoor hebben ze twee compleet nieuwe gebouwen ontworpen. Het gebouw voor de biologische kinderopvang voor de peuters is inmiddels afgerond. Inmiddels is er ook gestart met de bouw van de basisschool. Deze zal in een latere fase openen. Ook komen er een kleine kinderboerderij, kindertuintjes, een zwemvijver, een voedselbos en een verwarmde kas op het terrein.

Meer informatie vind je via: Stichting Moeder’s Geuren en School uit de Toekomst.

Foto: afkomstig van website www.moedersgeuren.nl