De Vlinderboom opent haar deuren

De Vlinderboom

Op 7 december opent Kinderdagverblijf De Vlinderboom in Zeewolde haar deuren. Dit particuliere kinderdagverblijf is in handen van Thessa van Dijk. Zij heeft al jarenlange ervaring in de kinderopvang en heeft op basis van al haar kennis en expertise, haar droom van een eigen opvang omgezet naar de realiteit. Gefeliciteerd met de opening van de Vlinderboom! We zijn trots dat jullie hebben gekozen voor Bitcare.

De Vlinderboom onderscheidt zich van anderen op diverse punten: ze hebben brede openingstijden, werken met een strippenkaart voor flexibiliteit en bieden ook halve dagen opvang. Daarnaast hechten ze aan een huiselijke sfeer, zijn ze kleinschalig en serveren ze warm eten aan de kinderen. Ook de oudercommunicatie vinden ze heel belangrijk. Hiervoor gaan ze Bitcare inzetten en kochten ze iPads voor op de groep en super gave roze vlinderhoezen voor eromheen!

De Vlinderboom

Foto: afkomstig van Facebookpagina De Vlinderboom.

Ook de ouders hebben ze inmiddels geïnformeerd over het gebruik van Bitcare:

Het liefst ben je als ouder elke minuut van de dag samen met je kind. Maar in de praktijk gaat dat natuurlijk niet altijd. Maar om toch te kunnen zien wat uw kind aan het doen is, werken wij samen met Bitcare. Met Bitcare zullen gedurende de dag foto’s en activiteiten van uw kind online met u gedeeld worden. Via de Ouder app kunt u zien hoelaat uw kind heeft gegeten, geslapen en welke leuke activiteiten uw kind heeft ondernomen. U kunt zelfs met de pedagogisch medewerkers chatten als u even iets tussendoor wilt weten. 

Ook kunt u de planning bekijken en verzoeken indienen omtrent vakanties, ziekte, extra dagen en ruildagen. Met deze app blijft u altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen en de ontwikkeling van uw kind(eren). Zo kunt u zorgeloos werken en hoeft u niets meer te missen!

Bij Bitcare kijken we uit naar onze verdere samenwerking en we wensen Thessa en alle andere medewerkers van De Vlinderboom heel veel plezier!