Vernieuwde kindinvoer

Vernieuwde kindinvoer

De kindinvoer in Bitcare is vernieuwd! De kinderen op jouw opvang voer je nu nog sneller en vollediger in het systeem in. Je hebt daarnaast ook direct alle gegevens compleet voor de maandelijkse aanlevering.

Stappen doorlopen
Bovenaan in het scherm zie je nu staan bij welk kopje je bent, zodat je stap voor stap de invoer kunt doorlopen. Bitcare geeft automatisch aan welke velden verplicht zijn.

Overzicht
Daarnaast zie je nu aan de rechterkant van het scherm tijdens het invullen constant een overzicht van de gegevens die je hebt ingevoerd. Zo zie je precies welke gegevens je hebt opgegeven, wat nog mist en in welk tabblad je dit weer kunt aanpassen mocht dat nodig zijn.

Maandelijkse aanlevering proof
De invoer van de kind informatie is nu helemaal afgestemd op de gegevens die nodig zijn voor maandelijkse aanlevering. Zo weet je zeker dat je geen gegevens vergeet door te geven aan de Belastingdienst. Ideaal voor elke kinderopvang!

Ontzettend veel nieuwe features
Ben je benieuwd welke nieuwe features er nog meer zijn toegevoegd? Bekijk dan snel de helpfile ‘Nieuwe Kindinvoer’ in onze Support Kennisbank.

Gratis webinar
Ben je benieuwd naar de kinderopvangsoftware van Bitcare? We vertellen je graag in een online webinar (gratis) van één uur over alle ins en outs van Bitcare. Na de webinar kun je de software 14 dagen lang gratis proberen. Zo weet je precies waar je aan begint als je kiest voor Bitcare. Mail naar info@bitcare.com of bel 085 401 5151 (tussen 09.00 en 17.30 uur).