Treffende video kinderopvang raakt in het hart

Bedankvideo

De kinderopvang bevindt zich door de uitbraak van het coronavirus in een onrustige periode. Gelukkig is er vanuit veel kanten hulp geboden en ondersteuning gekomen. Om iedereen te bedanken hebben diverse kinderopvangorganisaties, in samenwerking met Bitcare, een speciale video gepubliceerd: managers, medewerkers én kinderen spreken in de video op een treffende manier hun dank uit aan de overheid, brancheverenigingen, medewerkers en ouders.

Video met een missie

De video is een initiatief van softwareproducent Bitcare uit Delft. “Wij merkten dat er onder onze klanten in de kinderopvang een grote dankbaarheid leeft naar iedereen die klaar heeft gestaan voor de sector. Een gevoel dat ook bij onszelf in de organisatie heel sterk aanwezig is”, aldus Koen van Schie, manager bij Bitcare. “We voelden ons daarom geroepen om dit gevoel zichtbaar te maken aan de buitenwereld”.

Het eindresultaat laat niet alleen dankbaarheid zien, maar toont ook hoe goed de kinderopvangorganisaties uitgerust zijn om weer met veel plezier alle kinderen op te vangen. “Het is knap om te zien hoe ze omgaan met alle extra maatregelen. We zijn ontzettend trots op de sector!”, geeft Van Schie aan.

Samenwerking

De video is gemaakt door Bitcare in samenwerking met:

  • Kindercentrum ‘t Belhameltje uit Beltrum
  • De Wiebelwagen uit Ederveen en Leusden
  • Kinderdagverblijf Tante Tuit uit Eibergen
  • Kinderpaleis Poort uit Almere