Software onderhoud

Technische migratie

In de afgelopen periode hebben we de technische infrastructuur van Bitcare aangepast naar de nieuwste standaarden. Omdat we het erg belangrijk vinden dat onze software technisch bijblijft en de online veiligheid van Bitcare hierin de prioriteit heeft, controleren we elk jaar welke aspecten en onderdelen we kunnen updaten. 

Wat merk jij hiervan?

Deze technische update wordt uitgevoerd op zondag 25 oktober tussen 07.00 en 23.00 uur. Hierdoor is Bitcare op deze dag niet toegankelijk. Verder merk je eigenlijk niks van deze aanpassingen en hoef je geen actie te ondernemen. We vinden het echter van belang om je hierover te informeren, zodat je weet dat Bitcare voldoet aan de nieuwste technische standaarden én er alles aan doet om jouw data zo goed mogelijk te beveiligen.

Wat zijn de volgende plannen?

Het einde van 2020 staat voor de deur, dus we gaan hard aan de slag met de eindejaarsverwerking en de start van 2021. Voor de salarisverwerking implementeren we onder andere de wijzigingen die bekend zijn gemaakt op Prinsjesdag, zodat Bitcare op elk moment voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving. Ook denken wij altijd na over toekomstige aanpassingen en functies in de software om de kinderopvang zo optimaal mogelijk te blijven ondersteunen.