Het programma voor de Bitcare Klantendag 2023 op vrijdag 24 maart is bekend! Ben jij er ook bij in het pittoreske Harmelen?

Programma Bitcare Klantendag 2023 | BitcareLovesYou

BitcareLovesYou en dat jij mag jij gerust weten. Tijdens De Bitcare Klantendag op vrijdag 24 maart in Harmelen laten wij dit graag aan je zien. Wij gaan in op de meest actuele aandachtspunten en trends in de kinderopvang die jou bezighouden. Ons doel met Bitcare is jou zorgeloos laten werken zodat de kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.

__________________________________________________________________

11:00 uur – Ontvangst
We vinden het fijn en gezellig je weer te zien!

11:30 uur – Jij bepaalt de koers, wij luisteren!
Wij gaan direct aan de slag met een brainstorm muur! Heb je zelf een vraag of een tip? Deel dit,  want samen komen we verder.

12:00 uur – Lekkere Netwerklunch
We starten met een lunch. Maak kennis en wissel van gedachten met collega’s uit het vak. Misschien ontmoet je wel iemand waar je vaker mee wil sparren. 

13.00 uur – BitcareLovesYou
Welkom! We nemen je mee in het programma van de dag en maken direct onze liefde aan jou kenbaar.

13:15 uur – Bitcare: Continue groei en ontwikkeling
Hoe kan Bitcare je nog meer in je superkracht ondersteunen? Aad ‘t Hart vertelt hoe Bitcare zich ontwikkelt en met je mee groeit. Zo kunnen wij je ontzorgen en kan jij je blijven richten op wat belangrijk is: de kinderen. Vertel me meer >>

14:00 uur – Break-out sessie 1: Het geheim van betrokken medewerkers
Hoe verhoog je de betrokkenheid van medewerkers? Rik Kleinsmit bespreekt verrassende manieren om de onderlinge samenwerking en het werkplezier te verbeteren. Zo blijf jij als werkgever relevant en blijven je medewerkers betrokken. Ben jij klaar om een unieke werkcultuur te creëren die plezier, teamwerk en prestaties bevordert? Vertel me meer >>

15.00 uur – Pauze
Er staat tijdens deze pauze een heerlijke smoothie voor je klaar! Loop nog eens langs de brainstorm muur – vragen en tips die bij je zijn opgekomen gedurende de dag kunnen altijd toegevoegd worden.

15:15 uur – Break-out sessie 2: Maak het jezelf makkelijker door strategisch te plannen
Als je de dingen net een beetje anders doet, kan dat een enorme impact hebben op je bedrijfsvoering. Gertie Rikken en Jaap Tulp bespreken hoe je van vraaggericht naar aanbodgestuurd plannen, de juiste balans kan realiseren tussen de kindbezetting en de personeelsinzet. Klaar om jouw strategie te bepalen? Vertel me meer >>

16.15 uur – Bitcare Awards: Ben jij de gelukkige? 
Ben jij de gelukkige? Dit jaar zullen er maar liefst 3 klanten verrast worden met een award. Wij maken de Bitcare Groei Award 2023, Bitcare Professional of the Year 2023 Award en de Bitcare 100% gebruiker Award 2023 bekend.

16:30 uur – Afsluiting en op naar de borrel!
Het weekeinde is begonnen, laat alle informatie nog even bezinken en geniet nog even na onder het genot van een hapje en een drankje. 

17.30 uur – Einde Bitcare Klantendag 2023
Het houdt hier niet op…. samenvattingen, impressies en tips blijven we delen in de toekomst

_______________________________________________________________________

Adres?

Kloosterweg 2, 3481 XC Harmelen.

We zien je graag vrijdag 24 maart!

Enthousiast geworden?