Schrijf je in voor De Bitcare Klantendag!

Bitcare Klantendag 2023 – Nederland

Wij hebben GE-WEL-DIG nieuws!

Het gaat dit jaar eindelijk door: De Bitcare Klantendag!

Deze Klantendag is erop gericht om jouw superkrachten zoveel mogelijk te ondersteunen zodat jij je volop kan bezighouden met onze toekomstige generatie. Maar… we vinden het ook gewoon fijn en gezellig je weer te zien.

Wanneer

Vrijdag 24 maart 2023

Zet hem in je Google Agenda

Waar

In de Kloosterhoeve, een monumentale stadsboerderij in een centrale locatie in midden Nederland. Een warme en gezellige lokatie in het pittoreske Harmelen met alle ingrediënten voor een inspirerende dag!

Adres: Kloosterweg 2, 3481 XC Harmelen.
Bekijk het op de kaart

Thema

Bitcarelovesyou

Programma

We hebben een aantal spannende ontwikkelingen voor je in het verschiet en we willen dat je de eerste bent die erover hoort. Daarnaast zijn er twee sprekers die het gaan hebben over actuele onderwerpen in de markt en we gaan leren van elkaar via een open vraag- en antwoordsessie. Natuurlijk is er ook tijd om tijdens een lekkere lunch van gedachten te wisselen met andere aanwezigen. Kortom: De Klantendag is erop gericht om jouw superkrachten zoveel mogelijk te ondersteunen zodat jij je volop kan bezighouden met onze toekomstige generatie. Maar we vinden het ook gewoon fijn en gezellig je weer te zien. 

Klik hier voor het programma of schrijf je direct in: