Laat Bitcare jouw salarisadministratie voeren

Salarisadministratie team

Het voeren van een foutloze salarisadministratie is belangrijk voor jou én voor je medewerkers. Naar alle waarschijnlijkheid heb je daarom de salarisadministratie extern uitbesteed. Dat begrijpen wij heel goed want er komt veel bij kijken. Zo verandert de wetgeving ieder jaar en vaak komen daar ook nog CAO wijzigingen bij. 

Weet jij zeker of jouw salarisadministratie 100% correct is?

Wij zien té vaak dat er verkeerd verloond wordt. De CAO wordt niet goed geïnterpreteerd, extra uren worden niet goed afgerekend, er worden verkeerde loonschalen gebruikt en het aanleveren van de mutaties is soms ook een heel gedoe.

Dit kan echt beter!

Met veel tevredenheid maken vele klanten inmiddels gebruik van onze Full Service en wij denken dat dit voor jou ook perfect is. Waarom? Met onze Full Service dienstverlening ben je ervan verzekerd dat je salarisadministratie in goede handen is. Het Full Service team van Bitcare (je ziet ze hierboven op de foto) zit elke dag bovenop de actuele wetgeving en CAO Kinderopvang. Zij kennen de wereld van de salarisadministratie als geen ander. Zij nemen de salarisadministratie graag voor je uit handen.

Alles op één plek

Door je salarisadministratie uit te besteden bij Bitcare heb je écht alles op één plek bij elkaar. Als je overstapt naar de Full Service gebruik je Bitcare namelijk voor zowel de kinderen als voor de medewerkers. Dit geeft je nog meer inzicht en grip op alles wat er speelt in je organisatie. 

Stap over voor het eind van het jaar

Overweeg je om de salarisadministratie uit handen te geven in het nieuwe jaar? We adviseren je in dit geval om uiterlijk half november contact met ons op te nemen voor meer informatie. Dan weet je zeker dat, als je besluit om over te stappen, je voor de feestdagen gereed bent en 2022 voor jou met meer gemak en minder zorgen van start gaat! Je kunt ons bereiken via 085 401 5151 of stuur een e-mail naar info@bitcare.com.