Even voorstellen: Rodin & Edith

Rodin en Edith

Er zijn nieuwe gezichten bij Bitcare! Misschien heb je ze zelfs al gesproken, want sinds 1 september wordt het support team versterkt door twee nieuwe medewerkers: Rodin en Edith. We zijn heel blij met hun komst. Hun eerste weken bij Bitcare zitten er inmiddels op en ze stellen zich graag aan jullie voor:

Rodin: “Ik geniet er enorm van om mensen te helpen”

Mijn naam is Rodin, ik ben 25 jaar en woon in Delft. Oorspronkelijk kom ik uit de evenementensector, maar zoals vele weten is daar veel in veranderd sinds de lockdown. Ik ben daarom ontzettend blij dat ik tijdens deze COVID-crisis een mooie nieuwe uitdaging heb kunnen vinden bij Bitcare. Als Support Professional zal ik alle klanten van Bitcare graag te woord staan en indien nodig helpen. Mensen helpen is iets waar ik enorm van geniet, vandaar dat mij hier erg op mijn plek voel! Ik kijk uit naar mijn leerzame tijd bij Bitcare en hoop de klanten van Bitcare zo goed mogelijk te kunnen helpen met de vragen die zij hebben.

Edith: “De kinderopvang heeft altijd mijn interesse gehad”

Mijn naam is Edith en ik kijk er heel erg naar uit om jullie te helpen bij de vragen over Bitcare! De afgelopen twee jaar heb bij een ander bedrijf op de support afdeling gewerkt en daarvoor ben ik jaren gastouder geweest. De kinderopvang heeft altijd mijn interesse gehad en ik vind het heel mooi dat ik mijn ervaring als support medewerker nu kan combineren met mijn affiniteit voor de kinderopvang. Ik kijk er naar uit om mijn kennis nog meer te verbreden en om met de mooiste software te werken die de kinderopvang rijk is. Op naar veel leuke en informatieve gesprekken!