Winnaars Bitcare Awards 2020!

Bitcare Awards 2020

 

Het is zover, de winnaars van de Bitcare Awards 2020 zijn bekend! In april stuurden we vier kinderopvangorganisaties hun prijzen toe via de post. Helaas konden we vanwege de coronamaatregelen niet persoonlijk langs gaan dit jaar. Maar de prijsbekers en oorkondes krijgen vast een heel mooi plekje op de opvang!

Kinderdagverblijf Tutters en Bellen uit Antwerpen: ‘Bitcare 100% gebruiker award’

Kinderdagverblijf Tutters en Bellen weet de kinderopvangsoftware van Bitcare maximaal in te zetten en vindt probleemloos hun weg door het product. Zij zijn met recht echte Bitcare-experts! Maar, nog belangrijker, ze denken altijd met ons mee, geven ons nieuwe ideeën, tips en input. Dit waarderen wij heel erg!

Partena & OZ Kinderopvang vzw uit Gent: ‘Bitcare Ambassadeur Award’

We zijn heel trots dat ‘Partena & OZ Kinderopvang vzw’ vanuit hun enthousiasme over Bitcare regelmatig optreden als onze ambassadeur naar de buitenwereld toe. Hiermee weten ze andere kinderdagverblijven te inspireren en aan te steken. Jullie zijn de zeer terechte winnaar van deze award!

Crèches de Belgique uit Brussel, Vlaams Brabant, Antwerpen & Nijvel: ‘Bitcare Groei Award’

Creches de Belgique is de snelst groeiende kinderopvangorganisatie van 2020. Deze groei is sowieso een prachtige prestatie. Maar zeker gezien het onrustige jaar, waarin we te maken hadden met de coronapandemie, is dit een ontwikkeling waar ze enorm trots op mogen zijn!

Stefanie van De Biotoop uit Gent: ‘Bitcare Professional of the Year Award’

Met onder andere dagverse biologische gerechten, op maat gemaakte meubels en de keuze voor pedagogisch onderbouwd speelgoed zorgt Stefanie Meuleman ervoor dat De Biotoop zich onderscheid in de wereld van de kinderopvang. Stefanie heeft een duidelijke passie voor de kinderopvang en is daarmee een innovatieve voorloper.

Lees ook: