Bitcare stelt David McLoughlin aan als Business Controller

David McLoughlin

Bitcare biedt kinderopvangorganisaties een online totaaloplossing voor de administratie, planning en oudercommunicatie. De komst van David McLoughlin als Business Controller in het team, sluit aan bij de ambitie van Bitcare om via innovatie en groei bij te dragen aan het succes van de huidige en toekomstige klanten.

Strategieontwikkeling

Met een achtergrond in de financiële sector brengt David veel kennis en ervaring met zich mee op het gebied van beleidsadvies en ontwikkeltrajecten. “Door trends te signaleren en te vertalen naar strategische doelen zorg ik er in mijn functie als Business Controller voor dat Bitcare zich continu kan verbeteren en innoveren. Door de koers te funderen op analyse en rapportage kunnen we grote stappen maken en tegelijkertijd de voortgang bewaken. Op deze manier kunnen we onze klanten nog efficiënter verder helpen.”

Welkom David

“We zijn heel blij met de komst van David bij Bitcare”, geeft Joan Bassa, CEO van Bitcare aan. “Door de uitbreiding van ons team met David kunnen we vaart en kracht zetten achter onze ambities om te groeien in Nederland, België en Curaçao. Het geeft ons de kans om een koers uit te stippelen waarmee we onze producten en software naar een volgend level brengen.”