Terugblik Bitcare On Tour

Op donderdag 7 november ging Bitcare on Tour! In het historische Kasteel Montfoort, vlak bij Utrecht, verzorgden we een zeer geslaagd event voor onze klanten. “Het was een leerzame, gezellige dag op een prachtige locatie”, gaven de kinderopvang organisaties aan. Ook het Bitcare team blikt met een tevreden gevoel terug op deze dag. De On Tour is een moment waarop we onze klanten, waar we het hele jaar door veel telefonisch en online contact mee hebben, weer face to face ontmoeten. Iets waar we altijd naar uitkijken! Voor de organisatie van deze klantendag ontvingen we van de aanwezigen gemiddeld een 8.6 in de evaluatie. Naast dat we hier enorm trots op zijn, is het voor ons ook een reden om weer opnieuw On Tour te gaan!                              

Inspireren, leren en netwerken

Na een hartelijk welkom startte het event met een heerlijke lunch. Dit vormde meteen een mooi moment voor alle kinderopvang organisaties om kennis te maken met elkaar en met het team van Bitcare. Het programma vervolgde met twee presentaties: gastspreker Johan Bosters sprak over pedagogische coaching en Bitcare directrice Joan Bassa gaf meer informatie rondom de nieuwe Wet Arbeid en Balans (WAB). De interactieve presentatie van Jorian den Otter en Koen van Schie liet iedereen kennismaken met de nieuwe functionaliteiten van Bitcare. Tot slot was er genoeg gelegenheid om te netwerken met elkaar. Zo kon iedereen in een fijne sfeer en setting van elkaar leren en elkaar inspireren.

 

Uitreiking awards

Tijdens de Bitcare On Tour werden er drie kinderopvang locaties in het zonnetje gezet. Zij wonnen dit jaar een prijs en gingen naar huis met een echte award!

– Bitcare Ambassadeur Award 2019: Kinderopvang Duimelot Zenderen 

– Bitcare Groei Award 2019 (NIEUW): ’t Belhameltje

 

Wat vonden de kinderopvang organisaties van de Bitcare On Tour:

– “Het was super goed geregeld, leuk programma en gezellige sfeer!”

– “Super interessante middag, goed geregeld, enthousiast team. Ga zo door!”

– “Het was een leerzame, gezellige dag op een prachtige locatie. Fijn dat jullie zo betrokken zijn met jullie klanten, complimenten daarvoor! Ga zo door :)”

– “Het was super gezellig en veel onderwerpen waren interessant, bedankt!!!”

– “De ronde tafels tijdens de lunch was erg fijn om met elkaar in gesprek te komen en wat is deze altijd goed verzorgd.”

– “Verzorging en locatie was fantastisch!!”

Ook benieuwd naar Bitcare? 

Bekijk hier ons aantrekkelijke prijsmodel

Start een gratis Proefperiode  Maak een demonstratie afspraak

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie