Maandelijks aanleveren doe jij eenvoudig met Bitcare!

Elke kinderopvangorganisatie wordt in 2020 uitgenodigd om te starten met de maandelijkse aanlevering bij de Belastingdienst. Inmiddels is dit al in volle gang. Jij bent hier vast en zeker al van op de hoogte, maar ben jij er ook al klaar voor? Bitcare in ieder geval wel!

Bitcare is voorbereid

De kinderopvang software van Bitcare is volledig voorbereid op de maandelijkse aanlevering. 

  • Controlerapporten: In Bitcare kun je via een controlerapport direct inzien welke gegevens je nog mist voor de maandelijks aanlevering. Dit betreft zowel kind- als oudergegevens, maar ook de financiële gegevens per kind. Zo weet je precies wat je nog moet opvragen en invoeren voor een compleet gegevensbestand.
  • Bestand voor de Belastingdienst: In Bitcare kun je, na de controles, in een paar seconden het bestand exporteren voor de Belastingdienst. Deze kun je vervolgens direct aanleveren bij de Belastingdienst via het gegevensportaal. 

Meer grip en inzicht, door minder papierwerk

Naast de maandelijkse aanlevering kun je met Bitcare de volledige administratie, kind- en personeelsplanning, facturatie en oudercommunicatie digitaliseren. Met Bitcare beheer je alles op één plek voor zowel de kinderen, ouders én het personeel. Zo bespaar je tijd, loop je niet meer achter de feiten aan en voldoe je aan de wetgeving.

Gratis webinar

Ben je benieuwd naar de kinderopvangsoftware van Bitcare? Ik vertel je graag in een online webinar (gratis) van één uur over alle ins en outs van Bitcare. Na de webinar kun je de software 14 dagen lang gratis proberen. Zo weet je precies waar je aan begint als je kiest voor Bitcare. Mail naar info@bitcare.com of bel 085 401 5151 (tussen 09.00 en 17.30 uur).

Ik kijk uit naar je aanmelding voor het webinar!

Met vriendelijke groeten,

Koen van Schie

Manager Bitcare B.V.