Bitcare: óók voor de personeelsadministratie

medewerker app

Ga voor gemak, kies voor een administratie op 1 plek. Bitcare is er daarom ook voor het personeel: altijd inzicht in het aantal leidsters (BKR), verlof & verzuim, de gewerkte uren en herinneringen. En als je wilt, nemen we zelfs de salarisverwerking voor je uit handen. 

Medewerker app

Laat medewerkers zelf de HR-zaken regelen met de medewerker app. Gewerkte tijden registreren, verlof aanvragen, ziekte doorgeven of personalia wijzigen. Je hoeft zelf alleen nog maar goed- of af te keuren.

Herinneringen

Stel herinneringen in en ontvang een notificatie over aflopende contracten, declaraties die betaald moeten worden, wie er heeft overgewerkt en zelfs de verjaardagen van jouw personeel. Hierdoor kun je attent en alert actie ondernemen.

Planning

Medewerkers plannen in de kinderopvang is altijd een hele opgave. Via Bitcare weet jij eenvoudig jouw planning kloppend te maken. Direct inzicht waar en wanneer je een medewerker nodig hebt. De medewerker krijgt de planning gelijk aangeboden in de medewerker app.

Verlof & verzuim

De medewerker vraagt eenvoudig verlof aan via de Bitcare App voor Medewerkers. En ziek melden kan ook. Ook ziet de medewerker zelf het resterende verlofsaldo.

Documentatie

Werken in de kinderopvang brengt vaak veel documentatie met zich mee. Een VOG, loonstroken of een evaluatiegesprek. Alle documenten kunnen gewaarborgd worden in het dossier van de medewerker. Zo heb je ten alle tijden de belangrijke documenten op één centrale plek.

Plan een gratis demo

Benieuwd of Bitcare ook past bij jouw kinderopvangorganisatie? Plan dan een gratis demo. We laten je graag alle functionaliteiten zien en beantwoorden al jouw vragen.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • We gebruiken je gegevens om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.