Bedrijfscontinuïteit

personeel-ipad

Wat doet Bitcare voor je?

  1. Bitcare is een online oplossing en blijft 100% beschikbaar. Dat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat onze software blijft werken.
  2. Voor support zijn wij 24/7 bereikbaar via help@bitcare.com. Als het niet anders kan, dan kun je ons ook bellen via 085 401 5151 van 09.00 – 17.30 uur.
  3. Heb je de salarisadministratie bij ons uitbesteed? Ons Full Service Team zal de salarissen verwerken zoals je dat van ons gewend bent. Heb je vragen over de salarisverwerking dan is ons team te bereiken via salaris@bitcare.com.
  4. Wanneer jullie zelf de salarisadministratie voeren met Humanwave en de salarisadministrateur is ziek geworden dan kunnen wij de salarisadministratie – in principe – van jullie overnemen. Wanneer dit aan de orde is, stuur ons gerust een e-mail. Wij nemen dan contact met je op. Wil je ons op voorhand laten weten dat wij bij ziekte de salarisadministratie moeten overnemen, stuur ons dan ook een e-mail.
  5. Heb je arbeidsrechtelijke vragen voor onze jurist of advocaat dan kun je Erica of Carola bereiken via advies@bitcare.com. Voor de goede orde, dit is een betaalde dienstverlening die niet onder support valt.
  6. Fysieke afspraken vinden tot nader order niet plaats, wij doen alles online de komende tijd. Reeds gemaakte afspraken verplaatsen we alleen als het echt niet anders kan.

Bekijk ook al ons andere coronanieuws.