ACTIE: win een iPad!

Wij zijn ervan overtuigd dat jouw verhalen over Bitcare de beste reclame voor ons is. We willen je daarom graag bedanken voor het delen van jouw positieve ervaringen in je netwerk.

Actie: win een iPad!

Wanneer jij de meeste nieuwe klanten aandraagt, dan ontvang jij van ons een mooi cadeau: een gloednieuwe iPad. Deze actie loopt vanaf 1 februari tot en met 31 maart 2022. Op deze manier help je dus niet alleen andere kinderopvangorganisaties, maar kun jij jezelf ook een plezier doen. Een win-win situatie!

Hoe werkt het?

Via onderstaand formulier kun je de gegevens van de nieuwe klant(en) aan ons toesturen. Wij zullen vervolgens contact opnemen met deze kinderopvangorganisaties en ze voorzien van alle informatie over Bitcare. Als ze voor 31 maart 2022 besluiten klant te willen worden van Bitcare, dan maak jij kans op deze iPad. Degene die de meeste nieuwe klanten heeft aangedragen vóór 31 maart 2022 wint. Ook zullen wij jouw kinderopvang promoten op onze website en social media, om je ook daar te bedanken en in het zonnetje te zetten.

Wil je eerst meer weten over deze actie? Neem dan contact met ons op, dan zullen we je er alles over vertellen.

Voorwaarden

  • Voor 31 maart 2022 moet de opvang toezeggen klant te worden van Bitcare.
  • Deze actie geldt niet voor franchiseorganisaties en gastouders.
  • De toekenning van de iPad gaat naar één persoon.
  • Bitcare behoudt zich het recht voor om op ieder moment met de actie te stoppen.
  • De iPad kan niet in contant geld verzilverd worden.

Draag een nieuwe klant aan: