WabChecklist

Ben jij al voorbereid op de Wet Arbeidsmarkt in Balans 2020?

Over een maand is het zover: op 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. De invoering van deze wet heeft voor elke MKB ondernemer veel gevolgen op het gebied van loonkosten, HR en salarisadministratie. 

Bij Bitcare brengen we je graag op de hoogte van alle veranderingen die deze wet met zich mee brengt. Daarom maakten we een handige WAB-checklist. Aan het einde van de checklist geven we je daarnaast nog acht belangrijke adviezen voor de MKB ondernemer mee. Loop daarom de checklist zorgvuldig door en neem op tijd actie waar dat nodig is. Zo ga je in 2020 weer goed van start!

Checklist Wet-Arbeidsmarkt-in-Balans (WAB)

Bitcare

Wij weten dat kinderopvang ondernemers het graag simpel en eenvoudig geregeld willen hebben voor de mensen. Daarvoor ben je bij ons aan het juist adres. Wij vereenvoudigen en versnellen de administratieve processen voor iedere kinderopvang. En je salarisadministratie dan? Die besteed je gewoon aan ons uit. En als je een vraag hebt? Dan stel je die aan ons. Al je HR & Salaris op één plek bij elkaar. PS. Heb je niets van doen met HR & Salaris? Stuur deze pagina dan door naar je collega en help mee met het besparen van kosten.

Heb je vragen rondom de WAB? Of ben je benieuwd naar de software en diensten Bitcare? Neem dan contact op via info@bitcare.com of bel naar 085 401 51 51. Onze experts staan voor je klaar.