Programma Bitcare Event 2021!

Het programma voor het Bitcare Event 2021 op donderdag 4 november is bekend! Ben jij er ook bij op de historische evenementenlocatie Fier Bussum? Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Programma Bitcare Event 2021 | ‘Slimmer werken’

_______________________________________________________________________

11:30 uur – Ontvangst

12:00 uur – Netwerklunch

We starten met een netwerklunch om elkaar te ontmoeten en we gaan het natuurlijk al direct samen hebben over slimmer werken!

13:15 uur – Vraag maar raak!

Wees slim en vraag onze experts het hemd van het lijf. We hebben maar liefst 7 experts voor je klaar staan met elk hun eigen kennisgebied.

14:00 uur – Een magische verrassing

14:15 uur – Slimmer werken op de kindadministratie

David McLoughlin neemt je mee in zijn verhaal. Hij heeft veel kinderopvangorganisaties bezocht die met Bitcare werken. Zijn conclusie: er kan veel slimmer gewerkt worden.

14.45 uur – Pauze

15:00 uur – Slim in gesprek met Edwin Renzen van de Stint

Als er een ondernemer is die veel voor zijn kiezen heeft gekregen dan is het Edwin wel. Joan en Koen gaan met Edwin in gesprek over zijn bedrijf en wat slimmer werken voor Edwin betekent.

15:45 uur – Slim omgaan met HR

Joan Bassa vertelt je meer over hoe je slimmer met je HR kunt omgaan. Ze helpt je de beste werkgever te laten zijn, tijd en kosten te besparen aan de hand van 7 HR tips.

16:15 uur – Bitcare Awards  

Grootser, mooier en spectaculairder dan ooit tevoren… Dit jaar zullen er maar liefst 3 klanten verrast worden met een award. Wij maken de Bitcare Groei Award 2021, Bitcare Professional of the Year Award 2021, en de Bitcare 100% gebruiker Award 2021 bekend. Ben jij de gelukkige?

16:30 uur – Vraag maar raak met een borrel!

Ga niet weg voordat je iedere slimme vraag hebt gesteld aan de experts of collega kinderopvang ondernemer. Wij bieden je hierbij graag een hapje en drankje aan.

17.30 uur –  Einde Bitcare Event 2021

_______________________________________________________________________

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Je hebt een coronatoegangsbewijs nodig om dit event bij te kunnen wonen. Met de CoronaCheck-app zal er bij binnenkomst een controle plaatsvinden. Hier wordt de QR-code gecontroleerd.

Adres?

Doctor Abraham Kuyperlaan 1-A, 1402 SB Bussum.

We zien je graag donderdag 4 november!