CADEAU Bitcare Boek: Ondernemen in de kinderopvang

Bitcare Boek

“Wat was het maken van dit boek een mooie beleving!”,aldus Joan Bassa, schrijfster van het Bitcare Boek. “Het is vooral een inspiratieboek. Dagelijks spreken wij met ondernemers in de kinderopvang, van klein tot groot. Wat hen kenmerkt is hun enthousiasme en de liefde voor het vak. De interviews zijn dan ook prachtige praktijkverhalen geworden.”

Mooie en minder mooie kanten van het vak

In het boek vertellen zeer verschillende kinderopvang ondernemers openhartig over hoe ze in het vak terecht zijn gekomen, wat de mooie en minder mooie kanten van het vak zijn en hoe het ze zakelijk is vergaan en vergaat. Maar ook wat hun persoonlijke visie op kinderdagopvang is, wat hun dromen voor de toekomst zijn en hoe de kinderopvang software van Bitcare ze daarin in bijstaat.

Ontzettend blij met het boek!

Ik wilde even laten weten dat ik ontzettend blij ben met het boek! Zeker nu ik naast de Peuterspeelzaal per 1 mei een kinderdagverblijf ga starten, is dit boek voor mij een goede motivatie en leerschool. Ze zijn (bijna) allemaal klein begonnen en zo knap dat ze allemaal zo succesvol zijn; ieder op zijn of haar eigen manier. Ook leuk om te lezen dat meerdere ondernemers gestart zijn met het idee; ‘Ik zou het beter kunnen, heel herkenbaar. Dat is tevens mijn insteek: het moet echt beter kunnen dan wat ik tot nu toe heb gezien en meegemaakt. Mijn droom komt binnenkort uit!  En ik ga er alles aan doen om het waar te maken. Bedankt voor mijn nieuwe favoriete boek!“

– Linda Veerhuis, eigenaresse van de De Bosuiltjes.

Openhartig en zelfs ontroerend

“Het is een prachtig, verhelderend, openhartig en zelfs ontroerend boek geworden. De verhalen komen rechtstreeks uit de werkelijke praktijk van de kinderopvang. De balans tussen het zakelijke en het grote belang van gevoel in ons vakgebied, wordt prachtig uitgelicht.”  

– Joan Bassa, schrijfster Bitcare boek: “Ondernemen in de kinderopvang”

Vraag NU het Bitcare Boek aan

– Wij sturen het je kosteloos toe!