• Kinderopvang software voor een volledig digitale administratie

    Software voor meer inzicht, meer grip en meer tevreden ouders in je kinderopvang.

    Probeer gratis
    Hanna Holman
Digitale oudercommunicatie

Van 14 t/m 18 juni 2021

Van 14 t/m 18 juni 2021 vindt de eerste editie van de ‘Week van de Digitale Oudercommunicatie’ plaats! Voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang, van eigenaar tot manager en van PM-er tot administratief medewerker!

Digitale oudercommunicatie

Van foto tot factuur

Elke kinderopvangorganisatie vindt het contact met d ouders belangrijk.

Digitale oudercommunicatie

Van foto tot factuur

Van 14 t/m 18 juni 2021 vindt de eerste editie van de ‘Week van de Digitale Oudercommunicatie’ plaats! Voor iedereen die werkzaam is in de kinderopvang, van eigenaar tot manager en van PM-er tot administratief medewerker!

Bambino-video

‘’Onze volledige kinderopvang planning verloopt via Bitcare. We hebben in de software helemaal inzichtelijk hoeveel kinderen er komen en hoeveel medewerkers we nodig hebben. Hierdoor is het volledige BKR in beeld. Als een ouder belt kunnen wij direct inzien en aangeven of we plek kunnen bieden aan het kind. De facturatie van 140 kinderen kost mij ongeveer één uur. Wij zijn superblij met de software, omdat het een totaaloplossing biedt voor onze kinderopvang administratie, de medewerkers en voor de ouders.”

Mike ter LaakBambino

‘’Enorm tevreden over Bitcare. Zelfs als iemand die geen software liefhebber is, kan ik mijn weg in de kinderopvang software helemaal vinden. Alles is heel erg duidelijk en als ik ergens vragen over heb kan ik altijd terecht bij support. Niet alleen ik, maar alle medewerkers en ouders van onze kinderopvang zijn super enthousiast over Bitcare!

Hanna Holman –  Kinderdagverblijf Hanna Holman

Hanna-holman-kind

“Onze kinderopvang is in 11 jaar tijd gegroeid van 6 kinderen naar 200 kinderen en hebben de crisis goed doorstaan. Bitcare is een wereld van verschil met het software pakket waar we eerst mee werkten. Een pluspunt vinden wij de goede telefonische bereikbaarheid, de vriendelijkheid, waarmee we te woord worden gestaan en de snelheid waarmee we antwoord op onze vragen krijgen. Wij doen soms suggesties voor aanpassingen in de kinderopvang software en daar luisteren ze bij Bitcare serieus naar. Er wordt naar onze aanwijzingen geluisterd.”

Simone AnemaetMukkie

Mukkie-video

“Bitcare levert het gewoon! En, dat valt me voortdurend op; het is voor ouders altijd moeilijk te weten te komen hoe de dag van hun kleintje nou eigenlijk was. Dankzij de software van Bitcare kunnen ze zien wat er gebeurd is op de kinderopvang, en specifieke vragen stellen. Ik heb gezien dat er een lammetje was, hoe was dat? Wat was je mooi aan het kleuren… Jullie hebben gepicknickt. De Bitcare software zorgt er nu voor dat de opvang ook het contact thuis intensiveert. Kan niet anders zeggen, het is pure vooruitgang.”

Walter Hardenberg – Kindercentrum ’t Belhameltje

Gratis webinar

Masterclass

Dinsdag 15 juni