Je weet dat je moet digitaliseren, maar hoe?

Planningen bijhouden op papier, communicatie met ouders via verschillende kanalen en de contracten maak je ook handmatig op. Inmiddels heb jij je weg gevonden in Word en Excel sheets. Vervolgens draai je overal netjes een overzicht van uit. 

Herkenbaar? Dan zal het ook herkenbaar zijn dat dit proces tijdrovend is en dat er ook weleens iets over het hoofd wordt gezien. Je mist namelijk in- en overzicht en loopt hierdoor vaak achter de feiten aan.

Veel van je tijd en energie investeer je in de afhandeling van administratieve processen. Deze tijd en energie investeer je veel liever in het bieden van de beste zorg voor de kinderen. En dat begrijpen wij!

HannaHolman

Wat digitaliseren oplevert voor jouw kinderopvang:

Beheer gegevens op één plek

Meer inzicht en grip

Meer tevreden ouders

Minder tijd nodig om te voldoen aan de laatste wetgeving

Meer tijd voor bedrijfsvoering

Een betere bezettingsgraad waardoor je een hogere omzet krijgt

Bitcare levert kinderopvang software voor het vereenvoudigen en versnellen van administratieve werkzaamheden. Ouders kunnen hierdoor met een gerust hart naar hun werk en er zal een hogere betrokkenheid van de medewerkers zichtbaar worden.

In de software van Bitcare kun je alles op één plek digitaal organiseren. De kindplanning, oudercommunicatie en facturatie. Maar ook de personeelsadministratie en verloning behoren optioneel tot de mogelijkheden. Met Bitcare bespaar je tijd, voorkom je fouten, voldoe je aan de wetgeving en heb je alles goed geregeld voor ouders, kinderen en personeel.

‘’Enorm tevreden over Bitcare. Zelfs als iemand die geen computer liefhebber is, kan ik mijn weg in de software helemaal vinden. Alles is heel erg duidelijk en als ik ergens vragen over heb kan ik altijd terecht bij support. Niet alleen ik, maar alle medewerkers en ouders zijn super enthousiast over Bitcare!”

Wil je meer informatie?