Bitcare actie: start nu tijdelijk GRATIS op!

Bitcare weet als geen ander dat het overschakelen naar een nieuw softwarepakket niet iets is wat je dagelijks doet. Het is belangrijk om deze keuze weloverwogen te maken. Niet alleen een pakket voor nu, maar ook een pakket voor de toekomst. Gelukkig heeft Bitcare dagelijks te maken met in- en overstappers en maken we het je graag zo gemakkelijk mogelijk om op te starten.

Start nu gratis op!

Wanneer je besluit om in- of over te stappen naar Bitcare voor 15 juni 2021, dan betaal je geen opstartkosten tijdens de Bitcare Opstart Actie*. Dit houdt in dat je in plaats van 572,50 euro exclusief BTW voor de opstart, nu tijdelijk kosteloos mag opstarten.

Bitcare regelt zorgeloos de overstap voor jou


Besluit je met Bitcare te gaan werken dan regelen wij GRATIS de overstap voor jou. Je levert je gegevens aan en wij doen de rest. Honderden kinderopvangorganisaties gingen jou al voor. Jij, het team en de ouders kunnen dankzij ‘BOP’ direct en zorgeloos starten!

Begin vandaag nog

Voor meer informatie over de Bitcare Opstart Actie* kun je telefonisch contact opnemen met 085 401 5151 of mailen naar info@bitcare.com. We laten je graag zien wat Bitcare je kan bieden tijdens een gratis online demo of proefversie.

* De Bitcare Opstart Actie loopt van 1 mei tot en met 15 juni 2021, is niet verzilverbaar (in contant geld), is alleen geldig voor nieuwe klanten en op de eerste opstart. Het aantal opstarts is afhankelijk van het aantal kindplaatsen en de module keuze.