Meld je nu aan voor het Bitcare Event!

Wij hebben SUPER GOED nieuws! Met trots kunnen wij vertellen dat wij dit jaar het ‘Bitcare Event 2021’ gaan organiseren! Hoe gaaf is dat?

Bitcare Event 2021

Wij verheugen ons er enorm op om je weer te zien en grijpen deze kans met beide handen aan. Een event vol gezelligheid, inspirerende gesprekken, uitwisseling van interessante informatie en leren van elkaar. Natuurlijk mag jij niet ontbreken op hét event van het jaar.

Wanneer?

Donderdag 4 november 2021.

Waar?

Op de historische evenementenlocatie Fier Bussum. Dit rijksmonument staat op de UNESCO Werelderfgoed lijst en dit fort is een oud verdedigingswerk in Bussum. Alle ingrediënten voor inspiratie zijn aanwezig op deze geweldige locatie.

Adres: Doctor Abraham Kuyperlaan 1-A, 1402 SB Bussum.

Thema?

‘Slimmer werken’.

Programma?

Deze dag zal in het teken staan van netwerken, kennis én inspiratie opdoen. Samen gaan we op zoek naar manieren om slimmer te werken en leren we van elkaar. Tijdens de netwerklunch zit je aan tafel met andere kinderopvangorganisaties en is er volop ruimte om elkaar alles te vragen. Uiteraard bespreken wij deze dag ook de rol die Bitcare kan spelen op het gebied van administratie en slimmer werken. Niet alleen voor het kind, maar ook op het gebied van HR. Kortom, een leerzame dag vol gezelligheid en nog veel meer leuke verrassingen voor je…

Klik hier voor het definitieve programma.

We zien je graag donderdag 4 november!