De wereld van de kinderopvang is continue in beweging. Om hier goed op te kunnen reageren is het inzetten van moderne software van Bitcare het antwoord.

Veranderende wereld

De wereld van de kinderopvang is continue in beweging. Van veranderende regelwetgeving, optimaal communiceren met de ouders, flexibiliteit van opvang en personeel tot het goed managen van de inkomsten en kosten. Allemaal zaken die dagelijks aan de orde zijn in iedere kinderopvang organisatie. Een goed antwoord op deze zaken kan onder meer gegeven worden door de inzet van moderne  software. Oftewel Innovatieve software die je helpt om jouw klanten en jouw kinderopvang op een eigentijdse, goede en adequate manier te bedienen.

Het antwoord: Bitcare, dé totaaloplossing

Bitcare is met Bitcare Personeel dé totaaloplossing voor de kinderopvang. Geen eiland automatisering, geen koppelingen met andere personeelsplanning - of oudercommunicatie producten. Geen extra hosting kosten. Niet via een omweg communiceren maar via één product alle informatie altijd en overal voor iedereen direct beschikbaar hebben via een Webapp (website) en Apps voor op de groep, de ouders en de medewerkers.

Bitcare is een volledige 100% online oplossing met 100% echte Apps die je kunt downloaden vanuit de App Store of Google Play Store. Er is geen enkel product voorhanden in de markt die dit op dezelfde wijze aanbiedt. Daarmee onderscheidt Bitcare zich met alle andere producten die momenteel voorhanden zijn. 

Voordelen

De voordelen voor de kinderopvang zijn enorm. Want Bitcare verbindt op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier allen die betrokken zijn bij de opvang van het kind. Iedereen kijkt naar dezelfde informatie. Dit bevordert de betrokkenheid, de onderlinge samenwerking en er kan van elkaar geleerd worden. Volledig digitaal werken is zo mogelijk en tijds- en kostenbesparing zijn daardoor een logisch gevolg. Bitcare geeft de kinderopvang meer omzet, tevreden ouders en medewerkers.

Resultaat

Het resultaat is dat de kinderopvang beschikt over betere informatie voor beslissingen over efficiëntie en kwaliteit. Daarbij kunnen de ouders op ieder moment van de dag direct beschikken over de actuele informatie van hun kind(eren).

Betalen naar gebruik

Bitcare en Bitcare Personeel zijn online oplossingen en de investering betreft een bedrag per dag voor het aantal geplande kinderen en een bedrag voor het aantal actieve medewerkers per maand. Je krijgt dan de beschikking over 4 oplossingen, te weten; een webapp voor de backoffice en het management, een app voor de leidsters op de werkvloer, een app voor de ouders en een app voor de medewerkers zelf. Bitcare brengt geen fee in rekening voor het aantal users, licenties en of hosting kosten. Zie hier onze prijzen.

Het Vosje 7

Start vandaag nog!

Wil je klaar zijn voor de toekomst? Klik hier voor de 7 voordelen van Bitcare. Ervaar via een vrijblijvende demonstratie en of proefversie hoe compleet en uniek Bitcare is voor jouw kinderopvangorganisatie. Start daarom vandaag nog. Bel ons op 085 401 5151 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bitcare uses cookies and Google scripts to anonymously analyze your use of our websites so that we can adjust features and effectiveness and show advertisements. More information can be found in our privacy and cookie statement.