Met de Oudercommunicatie van Bitcare verras je de ouders en zal de klanttevredenheid toenemen

De allerbeste kinderopvang

Goede kinderopvang onderscheidt zich door de wijze waarop invulling wordt gegeven aan de dagen, de aangeboden activiteiten, aan de omgang met kinderen en de ouders. Met Bitcare kun je op ieder moment van de dag aan de ouders de kwaliteit van jouw kinderopvang zichtbaar maken.

Oudercommunicatie, verras de ouders

Ouders zijn jouw klanten en zij vertrouwen jou de zorg en ontwikkeling toe van hun kind(eren). Natuurlijk weet je dat! Zoals je ook weet dat ieder kind uniek is en iedere ouder trots is op zijn kind. Dit kun je met Bitcare op een eenvoudige wijze bij elkaar brengen. Je hebt de mogelijkheid om jouw zorg en aandacht gedurende de dag aan de ouders te laten zien door een notitie en of een foto. Je kunt ouders zo op een proactieve wijze betrekken bij de kinderopvang zodat je het verlengstuk met thuis kan worden. Zo blijf je ouders verrassen en verbazen.

 

Optimale oudercommunicatie, geeft je 3 resultaten

  1. Een hogere klanttevredenheid. Met de Bitcare Ouder App kunnen ouders op het moment dat het hun uitkomt geïnformeerd worden over de gebeurtenissen en foto’s van de dag. Het resultaat hiervan is dat de klanttevredenheid zal toenemen.

  2. Meer omzet. Tevreden klanten leveren de beste mond -tot - mond reclame die je je kan wensen. En deze vorm van reclame staat gegarandeerd voor meer omzet.

  3. Meer tevreden medewerkers. Jouw medewerkers zullen met Bitcare op een moderne, slimmere en meer efficiëntere manier gaan samenwerken. Bitcare maakt het werk van de medewerker gewoon leuker.

Het Vosje 7

Start vandaag nog!

Wil je klaar zijn voor de toekomst? Klik hier voor de 7 voordelen van Bitcare. Ervaar via een vrijblijvende demonstratie en/of proefversie hoe compleet en uniek Bitcare is voor jouw kinderopvangorganisatie. Start daarom vandaag nog. Bel ons op 085 401 5151 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bitcare uses cookies and Google scripts to anonymously analyze your use of our websites so that we can adjust features and effectiveness and show advertisements. More information can be found in our privacy and cookie statement.